Triumph

Входни врати Triumph

Входни блиндирани врати Triumph 1.2мм прахово боядисан метал и 10мм MDF фрезован панел с ламинатно покритие.

Двустранни первази и регулируемата каса, изработена чрез метода на правховото боядисване на метала. Дебелината на крилото е 70мм. Плътна изолация от пълнеж изолация и минерална вата, а това са фактори, грантиращи топлоизолация и шумоизолация. Две независими заключващи системи. Третата е скрита ключалка тип „Резе” от вътрешната страна на крилото. Фабрично поставен "върток", уленяващ заключването, действащ вместо ключ. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на моделите. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Вратата пасва за зид с дебелина от 150мм до 500мм. Фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Всички модели се предлагат в размери:

86/197 см с каса до 21 см, до 34см 90/200 см с каса до 34 см, до 50см

**В комплекта са включени:Крило, регулируема каса до 21см и до 34 см, шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона+трета ключалка, обков-иноксови сатенирани подвижни дръжки за вътрешната и външната страна на вратата, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване.

Elis

Цена: 739 лева

Hera

Цена: 739 лева

Kai

Цена: 739 лева

Llina

Цена: 739 лева

Prim

Цена: 739 лева

Rea

Цена: 739 лева