Интериорни врати Standart

  • Структурата на крилото се състои от две плоскости от HDF (влакнеста дървесна плоча с висока плътност), които са покрити с PVC-фолио, нанесено посредством специализирана машина за пренос на топлина. За да се подсили вратата, е използвана рамка от масивна иглолистна дървесина, която е подсилена в средата с HDF оребряване.

  • Във вратата е вградена стоманена брава, която осигурява сигурно заключване. Патронът е снабден с три ключа за удобство и сигурност. За стабилно закрепване и плавно отваряне на вратата са монтирани три лагерни панти. Дръжката на вратата е изработена от неръждаема стомана и предлага възможност за избор между стандартна дръжка или розетка. Металният насрещник служи за защита на врата от външни въздействия и за подобряване на стабилността й.

  • В комплекта за интериорна врата с права каса се включват каса с ширина от 100 мм, врата, един комплект прави первази за едната страна на касата, гумени уплътнения, съобразени с цвета на вратата, и метален обков, включващ стоманена брава, патрон с три ключа, три лагерни панти, дръжка от неръждаема стомана и метален насрещник. За комплекта на интериорната врата с обла каса, има възможност за избор между каса с различна ширина: 70 мм, 100 мм, 140 мм, 190 мм или 250 мм. Комплектът включва врата, два комплекта обли первази за двете страни на касата, гумени уплътнения, стоманена брава, патрон с три ключа, три лагерни панти, дръжка от неръждаема стомана и метален насрещник.

  • Цената, която е отбелязана, включва едно крило, обла каса за зид от 70 до 130мм с обли плаващи первази от двете страни на вратата, както и метален обков, включващ иноксови дръжки, брава, патрон с три ключа, метален насрещник, три лагерни панти и гумени уплътнения, съобразени с цвета на вратата

  • Конструкцията на крилото включва използването на две плоскости от HDF, с дебелина 6мм, облечени с PVC-фолио през машина за топлопренос. Тези плоскости са подсилени от рамка от масивна иглолистна дървесина, която е укрепена с HDF оребряване в средата. HDF материалите са избрани за своята плътност, здравина, влагоустойчивост, както и за техните шумоизолационни и топлоизолационни свойства. Дебелината на крилата е 40мм.

  • Конструкция на касата-касата е изградена от HDF плоскости, облечени с PVC-фолио, подсилена в средата с масивна иглолистна дървесина, което осигурява по-голяма стабилност и здравина. Правата каса има размери 100мм в ширина и 2010мм във височина. Към комплекта на правата каса се включва комплект прави первази за едната страна на вратата. Допълнително се предлага HDF уширение с дебелина 8мм, позволяващо обличане на зидове с ширина до 380мм.

  • Облата каса се предлага в три различни размера, вариращи от 70мм до 140мм в ширина и от 2010мм до 180мм височина. В комплекта на облата каса се включват два комплекта обли плаващи первази за двете страни на касата. Освен това се предлага и HDF уширение с дебелина 6мм, което позволява обличане на зидове с различни ширини в зависимост от размера на касата.

  • Пълната окомплектовка на вратите включва каса, крило, плаващи или прави первази (в зависимост от типа на касата), гумено уплътнение, метална секретна брава, патрон с три ключа, лагерни панти, иноксова дръжка и метален насрещник.

  • Стъклото на вратите е с дебелина 4мм и е орнаментно. Всички размери на крилата позволяват корекции на височината. Има голямо разнообразие от цветове, модели и размери на вратите, които могат да бъдат поръчани по желание, включително и варианти с различни цветове и модели.

  • Цветове:A-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8A%D0%BB%20%D0%B4%D1%8A%D0%B1C-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%20%D0%B4%D1%8A%D0%B1B-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B5T-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%85W-%D0%B1%D1%8F%D0%BB