Kаси за врати Класен

Каса Стандарт (щок)- касата е подходяща за тунелен монтаж. Възможно довършване с декоративни первази. Регулируема каса- касата е с двустранен перваз и класически форми. Arcus(Аркус) - заоблена каса, едностранен перваз. .

Каса СМОК -Предназначена за обличане на метални каси на панелни жилища, с минимално стесняване на светлия отвор.

Регулируеми Каси за врати

РЕГУЛИРУЕМА КАСА С ПРАВИ ПЕРВАЗИ

Регулируемата каса е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”, като им придава завършен класически вид. Касата е с прави первази, с възможност за регулиране от едната страна на перваза до 20 мм. Обхватът е от 75 мм до 360 мм, което покрива почти всички масови дебелини на зидове.

КАСА СТАНДАРТ ЗА ВСЯКАКВИ ОТВОРИ

Касата “Стандарт” е универсална, подходяща за нетипични ситуации като отсъствието на т.нар”зъб”, две врати една до друга, преграждане на коридор и други. С изчистения си дизайн тя е подходяща, както за тънки стени, така и за зидове с голяма ширина.

Каса Смок Облича панела

Не се налага къртене на металната каса! Касата “СМОК” е нова разработка на “Classen”. Новото при нея е възможността да подмените вратите си в панелен апартамент, без да се кърти. Светлият отвор се намаля минимално.

КАСА НЮ АРКУС СЪС ЗАОБЛЕНИ ПЕРВАЗИ

Касата “Ню Аркус” е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”. Касата е със заоблени первази, с възможност за регулиране от 115 до 320 мм.

каси за врати Класен

item.json

регулируема каса до 16 см. ст фолио

Цена: 220 лв

регулируема каса до 16 см.цпл фолио

Цена: 230 лв

каса смок ст фолио за обличане на панели

Цена: 235 лв.

каса смок цпл фолио за обличане на панели

Цена: 255 лв.

каса щок ст фолио

Цена: 140 лв.

каса щок цпл фолио

Цена: 150лв.